75% dintre doctori refuză chimioterapia pentru ei înşişi. De ce?


Diverse / Thursday, May 26th, 2016

cancer-chimioterapie(postare initiala: 2 iunie 2013)

Salut… Va multumesc pentru marele interes pe care il aveti in a va informa despre acest domeniu al sanatatii… Le multumesc tuturor, inclusiv celor care m-au criticat in comentariile articolului precedent… Eu invat cate ceva din toate… In primul rand, frumusetea speciei umane consta insasi in diversitate… Cum ar fi sa fie toti de acord? Nu ne-am plictisi? Evolutia nu are cum sa aiba loc in alt mod… Am aici un articol pe care il recomand in special acelora care sustin citostaticele… In comentariile articolului precedent, am si descris pe scurt ce inseamna ele…

“Doctorii obişnuiau să creadă că dacă drenau sângele unei persoane bolnave, infecţia „necurată” sau boala se va curăţa din corp, dar toată această procedură nu făcea decât să înrăutăţească starea persoanei bolnave. Bolnavul era din ce în ce mai slăbit, incapabil să lupte împotriva a indiferent ce îi invada organismul. Cel mai probabil pierdea bătălia pentru viaţă în cel mai scurt timp.

Potrivit NaturalNews, cercetările bazate pe chestionare cu itemi de alegere continuă să arate că 3 din 4 doctori şi oameni de ştiinţă ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi, datorită efectelor devastatoare asupra întregului corp şi a sistemului imunitar, dar şi datorită ratei de succes extrem de scăzută.

Pe deasupra, numai 2-4% dintre cancere răspund la chimioterapie, dovedind că viaţa pacientului se poate prelungi. Şi totuşi, este tratamentul prescris în mod obişnuit pentru orice fel de cancer.

Chestionarele au fost aplicate de către cercetătorii de la McGill Cancer Center,  pe un eşantion de 118 de doctori, toţi experţi în cancer.

Doctorii au fost rugaţi să-şi imagineze că au cancer şi să aleagă din 6 terapii „experimentale” diferite. Aceştia nu numai că au respins chimioterapia, dar au spus şi că nu le-ar permite membrilor familiilor lor să parcurgă aceste proces! Ce spune asta despre adevărata lor opinie referitoare la această metodă arhaică?

Studiul are un efect profund asupra opiniei publicului larg despre tratamentele chimio în cea mai mare parte a societăţii din Vest, în special în Statele Unite, care le foloseşte mai mult decât orice altă naţiune din lume.

Lipsa de încredere aratată de către doctori s-a extins asupra pacienţilor şi trecerea la remediile naturale este din ce în ce mai des întâlnită. Mult mai des chiar decât la începtul secolului 20, înainte de apariţia medicinei corupte, a produselor farmaceutice şi a radiaţiilor.

Nivelurile ridicate de toxicitate sunt exact ultimul lucru de care are nevoie o fiinţă umană atunci când luptă cu infecţia, boala sau pneuomonia.

Dereglările auto-imune apar în principal atunci când oamenii înghit chimicale din mâncare, beau apă, îşi fac vaccinuri care conţin chimicale, consumă îndulcitori artificiali sau se expun la poluarea din mediu.

Chimioterapia precum popularul Cis-platinum, umple corpul cu toxine îngrozitoare, iar doctorii şi oamenii de ştiinţă ştiu asta, dar pentru că FDA exilează doctorii care prescriu vitamine, suplimente, ierburi sau super-food, chimioterapia este încă „recomandată”.

Calea prin care poţi învinge cancerul este să-ţi detoxifiezi corpul şi să-ţi construieşti un sistem imunitar gazdă, nu să acoperi un organ sau o tumoare cu chimicale care poluează întreg organismul.

Gândeşte-te aşa: dacă o persoană în vârstă a avut un deget rănit şi a avut nevoie de o compresă pentru a-l ajuta să se vindece, l-ai scufunda pe bătrân într-o piscină plină cu apă pentru mai multe zile la rând şi ai aştepta să se vindece degetul?

Doctorii ştiu cât de absurdă este ideologia terapiei cu chimicale, dar când o societate îşi bazează mare parte a terapiei pe managementul cronic al îngrijirii, ei sunt în tăcere siliţi să o sugereze sau să îşi găsească altă profesie.

Chimioterapia are rezultate foarte slabe în cazul tumorilor solide ce apar în colon, plămân sau sâni, aşa cum s-a arătat în ultimii 10 ani şi totuşi unii doctori o „împing” în faţă în încercarea de a întârzia tumoarea şi creşterile malingne în acele zone ale corpului.

Ar putea fi o coincidenţă extremă că aproape 75% dintre doctori ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi si pentru membrii familiei lor, dar totuşi o prescriu pentru 75% dintre pacienţii lor? Preţul costisitor al chimioterapiei şi probabilitatea „sprijinului bănesc” al marilor companii de farmaceutice strigă răspunsul „nu!”.

În cel mai bun caz, chimioterapia ar trebui luată în considerare ca tratament alternativ, dar pentru mai mult de 70 de ani medicina convenţională a deformat percepţia publicului despre medicina adevărată, aşa ca dacă se întâmplă să faci cancer şi doctorii îţi spun ce ai de făcut, ar fi  bine să-i întrebi dacă ar face acelaşi lucru şi pentru ei şi familia lor.

Traducere şi editare: Cătălina Rusin”

sursa

P.S. Daca esti din zona Aradului, as dori sa iti aduc la cunostinta ca se va organiza un curs (workshop, atelier) de Noua Medicina Germanica, la sfarsitul lunii iunie in Arad… In articolul “Noua Medicina Germanica – adevar sau minciuna? ” am povestit trairile mele avute la primul curs asemanator, te invit sa il citesti…

Aceste ateliere interactive se încadrează în programul de promovare a sănătăţii şi de prevenire a bolilor psihosomatice, constientizandu-se importanţa pe care o deţin trăirile şi conflictele în viaţa cotidiană, prevenind suferinţele fizice şi psihice. Atelierele au la bază Ştiinţa Vindecării Germanice (Dr.Hamer), comunicarea nonviolenta a lui Marshall Rosenberg, precum şi descoperirile referitoare la schimbarea programelor biologice de supravieţuire specifice fiinţei umane, experimentate de Ghis pe propria sa persoană.

La ce fel de intrebari vei primi raspuns:
– cum functioneaza organismul nostru, aceasta minunata masinarie biologica?
– ce sunt, de fapt, bolile si care este relatia noastra cu ele?
– ce sunt bacteriile, virusii, celelalte microorganisme si care e rolul lor in organism?
– ce trebuie sa faci ca sa te vindeci de orice boala?
– care sunt cele 5 criterii care odata indeplinite te duc in boala si cum faci sa nu se indeplineasca?
– ce trebuie sa faci sa ramai sanatos?
– cum sa comunicam fara violenta pentru a aduce armonia in viata?
– ce inseamna a fi suveran si de ce ar trebui sa fim toti suverani?
– care este relatia noastra cu zeitatea?
– si multe altele…

Daca esti interesat(a), te rog sa imi trimiti un e-mail pe adresa costeapaulgeorge@gmail.com in care sa imi scrii numele, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a putea primi mai multe detalii… Un singur lucru pot sa iti spun: iti va schimba viata, intocmai ca si mie! 🙂

cu drag, Costea Paul George

___________________________________________________________

Ai o parere, o intrebare, o completare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… Rog un “LIKE”/“SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”

 

One Reply to “75% dintre doctori refuză chimioterapia pentru ei înşişi. De ce?”

 1. moja daniela says:
  04/06/2013 at 6:01 PM

  Pentru cei care nu avem posibilitatea de a participa, am putea gasi raspunsurile la intrebarile dezbatute in cadrul acestor ateliere interactive si pe alte cai? Este suficient sa citim, in acest sens, articolul sus mentionat?
  Reply

  Costea Paul George says:
  04/06/2013 at 6:39 PM

  ar fi bine sa fie suficient… mie mi-a trebuit mai bine de un an de studii, de cursuri, de conferinte, de tabere, zeci de carti citite… dar acum am inteles, in sfarsit… 🙂 … iar dupa ce intelegi functionalitatea acestei minunate masini biologice (si nu din perspectiva celora care fac o afacere din sanatatea noastra), nu mai poti fi dus cu zaharelul, de mass-media, de educatia sanitara, de alte si alte lucruri…

  dar vor fi organizate cursuri in mai multe orase din tara… imi scrii e-mail si eu te voi anunta… 🙂 multa sanatate tuturor!
  Reply

  Maria says:
  04/06/2013 at 11:06 PM

  Da, medicii fac tratamentele “clasice” si pentru familia lor. In IOB, acolo unde am fost operata de cancer, mi s-a ras in nas cand am avordat problema terapiilor complementare, in primul rand pentru ca medicii nu cred in acest gen de remedii, apoi pentru stadiul avansat al bolii mele. Din nefericire suplimentele naturale sunt excesiv de scumpe, cursurile si workshop-urile la fel. Cat poate face un bolnav de cancer dintr-o pensie? In ceea ce ma priveste fac gratuit cursuri pentru bolnavii de cancer – de la gandire pozitiva si impregnarea mentalului cu ea la reiki, sacroterapie…si orice stiu ca pe mine a functionat cu parametrii mari. Va sarut.
  Reply
  Roxana says:
  19/06/2013 at 11:04 AM

  Salut. Stii cumva daca se organizeaza cursuri din astea si prin Anglia?
  Reply

  Costea Paul George says:
  19/06/2013 at 10:03 PM

  salut, roxana… cu siguranta se organizeaza dar eu nu stiu de ele… s-ar putea sa gasesti pe net, desi cam greu, pt ca aceasta medicina este cam persecutata de sistem si sper ca intelegi de ce… este vorba de afaceri de miliarde, care nu ar mai exista daca ar fi toata lumea deschisa spre ea… 🙂

  succes! 🙂
  Reply

  maria says:
  11/10/2013 at 11:52 AM

  Nu trebuie tratate efectele unei boli ci cauza ei.Din moment ce cauza cancerului nu este cunoscuta se fac tot felul de presupuneri mi se pare normal sa se incerce tot felul de metode clasice si naturiste.Cu siguranta ca exista interese pentru a obtine venituri fabuloase din vanzarea citostaticelor dar din pacate nici cu cei cu medicina alternativa nu-mi este rusine.Si ei iau niste sume fabuloase si de multe ori finalul este tragic.Eu am cunoscut 2 persoane care s-au folosit de medicina alternativa si cand au ajuns in faza terminala au venit si la oncolog.Cred ca va imaginati prin ce stari au trecut ,cati bani au dat si cum lupta pentru viata.Cred ca adevarul e pe la mijloc,viata sanatoasa,controale periodice asupra starii de sanatate,armonie cu noi insine,cu cei din jurul nostru si cu mediul inconjurator.
  Reply

  Costea Paul George says:
  11/10/2013 at 9:03 PM

  draga maria… in mare masura sunt de acord cu tine, totul tine de bani… din pacate, majoritatea asa ziselor metode alternative au ca punct de pornire tot simptomele, intocmai ca si medicina clasica… singurele metode adevarate sunt cele ce trateaza cauzele bolilor iar noua medicina germanica este una dintre ele… aici, in schimb, pacientul trebuie sa inteleaga ce l-a adus in acel stadiu si sa coopereze, in sensul ca este nevoie de schimbarea perceptiilor si convingerilor limitative…

  toate cele bune… 🙂
  Reply

  Diana says:
  02/01/2014 at 2:31 PM

  Si eu am auzit de persoane care au facut chimio si care nu si cei care au facut au trait in chinuri, pe cand cei care nu-au murit mai repede dar nu au suferit atat spre final
  Reply
  Batman says:
  03/01/2014 at 11:06 AM

  O alta opinie privind studiul respectiv: http://anaximperator.wordpress.com/2010/05/06/do-75-of-doctors-refuse-chemotherapy-on-themselves/

  Studiul dateaza din 1985, e foarte vechi comparativ cu ce se face azi.
  Reply

  Costea Paul George says:
  03/01/2014 at 11:59 AM

  draga batman… bineinteles ca vor fi reactii in lant la tot ce exista, pt ca asa e omul, fiecare incearca sa isi impuna partea sa de adevar… un om bine informat nu o sa accepte niciodata chimioterapia, daca are in vedere o informare corecta, din ambele tabere… trebuie doar sa te gandesti de ce mor atatia din cei ce au luat chimio. oare nu pt simplul fapt ca este o otrava pura?… in fine, nu vreau sa ma lungesc aici, nu e momentul. fiecare are dreptul la parerea proprie, la adevarul propriu…

  o zi buna, paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *