NMG are un copil-minune: Recall Healing!!!


Recall-Healing / Thursday, June 2nd, 2016

og_gilbert_0912_html_m7cefb06e(postare initiala: 3 septembrie 2015)

Cunoasterea ne elibereaza… si ne vindeca” – este ideea pe care a fost fondata Recall-Healing…

” Stiu deja care este conflictul, dar cum il pot rezolva?” – Multi pun aceasta intrebare dupa ce au participat la un Atelier despre Stiinta Vindecarii Germanice (NMG) a Dr.Hamer.

Dr.Gilbert Renaud, fondatorul Recall Healing, la aceasta intrebare raspunde in felul urmator:
“Daca ai sti care este conflictul, nu ai mai fi bolnav”.

In Recall Healing recunoasterea corecta a conflictului da un impuls puternic care dizolva boala.
Daca nu, atunci sau nu s-a mers suficient de adanc in explorarea emotiilor, ori ai gasit gresit acel conflict, sau chiar daca conflictul este corect, nu ai gasit toate aspectele conflictului.

aisbergPana cand cu Stiinta Vindecarii Germanice cautam “socurile emotionale” in constientul nostru – care de fapt constituie doar 10% a tot ceea ce suntem – cu Recall Healing exploram acel 90% care este subconstientul nostru, si unde se afla totdeauna cauza reala a imbolnavirilor, pe care, daca le-am constientiza, bolile nu ar mai avea nici o sansa.

Cand incepi sa citesti din subconstient cu ajutorul instrumentelor oferite de Recall Healing, mintea nu mai are nici o sansa de a ascunde adevarul !

Recall Healing iti deschide Cartea Vietii – pentru mai multe informatii si video accesati pagina www.recall-healing.ro

cu drag, Costea Paul George

_________________________________________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine!
Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro 

_________________________________________________________________

Ai o parere, o intrebare, o completare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… Rog un “LIKE”/“SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 … Iti propun, deasemenea, sa comanzi o carte din cele recomandate de mine in dreapta paginii. Aceste carti nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, am avea astfel o alta lume!…

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *