Recall Healing – raspunsul la problemele noastre de sanatate…


Recall-Healing / Thursday, September 22nd, 2016

13265910_1621934428125055_3727616254743833308_nRecall Healing, terapia alternativă modernă, un răspuns la întrebări precum „Din ce cauză m-am îmbolnăvit?” „Ce rol are boala în viața mea?”, „Pot să mă vindec natural?”, „Cel rol are mintea în declanșarea și vindecarea unei boli?”, „Bolile chiar se moștenesc?”, „Pot opri transmiterea bolilor către generațiile următoare?”.

Prin Recall Healing ajungem să cunoaștem mai bine modul în care creierul, gândirea, felul în care ne comportăm și raportăm la exterior ne conduc viața. Mergând și mai profund, ajungem să vedem, concret, că, de fapt, suntem conduși de anumite tipare și nicidecum de noi, într-un mod conștient.

 Mai concret, câteva dintre temele abordate de Recall Healing sunt:

  • Ar putea fi boala soluţia ideală a creierului pentru rezolvarea unei probleme acute de supravieţuire
  • De ce sunt bolnav şi cum mă pot ajuta în recuperarea mea
  • Care este şocul emoţional sau psihic din spatele bolii sau a modului de a mă comporta în viaţă
  • Posibile soluţii la situaţii de conflict
  • Cicluri celular – biologice memorate
  • „Programul de pornire” din viaţa mea
  • Cum afectează trăirile mamei viaţa copilului inclusiv din perioada intrauterină
  • Originea unor dificultăţi de învăţare în şcoală
  • Memoria trans-generaţională

Mai mult, după ce veți aprofunda Recall Healing, vă veți da seama că, odată conștientizate și vindecate, bolile nu se mai transmit generațiilor următoare. Așadar, un singur individ poate schimba viitorul său, dar și al celor care îi urmează.

Un alt avantaj al acestei terapii este însuși faptul că nu trebuie să ai studii de specialitate pentru a o studia. Nu trebuie să fii medic sau să ai o diplomă, certificate și recunoașteri în medicină, psihologie sau în alt domeniu conex.

Detalii veti gasi aici: www.recallhealing.ro

Participanţii de la cursurile anterioare au lăsat o serie de păreri, testimoniale care pot fi  vizualizate dând click aici

cu drag, Costea Paul George

_________________________________________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine!
Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro 

_________________________________________________________________

Ai o parere, o intrebare, o completare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… Rog un “LIKE”/“SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 … Iti propun, deasemenea, sa comanzi o carte din cele recomandate de mine in dreapta paginii. Aceste carti nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, am avea astfel o alta lume!…

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *