Schema functionarii biologicului, a tuturor bolilor si a sanatatii nelimitate…


Boli / Metode de vindecare / Thursday, August 17th, 2017

Salut… Iti prezint in premiera schema functionarii biologicului nostru. Te rog sa iti faci un sfert de ora sa asculti prezentarea. Tot ce spun in prezentare a fost dovedit stiintific desi inca nu a fost recunoscut oficial, nu se recunoaste importanta acestor lucruri. Este cel mai valoros articol pe care l-am oferit vreodata!

Ca sa vezi clar, poti sa vizionezi filmul in “full screen”. Dedesubt, ai oricum aceasta imagine in format pdf, la o calitate foarte buna. O poti lista pentru a arunca cate o privire din cand in cand. Imi cer scuze pentru calitatea audio nu tocmai buna. Promit ca urmatoarele clipuri vor fi de o alta calitate.

 

 

Ai aici imaginea in format pdf:      http://terapieinarmonie.ro/wp-content/uploads/2017/08/schema-biologic.pdf

 

Succes!

cu drag, Costea Paul George

_________________________________________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine!
Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro 

_________________________________________________________________

Ai o parere, o intrebare, o completare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… Rog un “LIKE”/“SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 … Iti propun, deasemenea, sa comanzi o carte din cele recomandate de mine in dreapta paginii. Aceste carti nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, am avea astfel o alta lume!…

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *